Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-09@03:00:16 GMT

فیروزی: وزارت صمت نباید حتی یک روز بدون وزیر باشد

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۱۴۱۲۵

فیروزی: وزارت صمت نباید حتی یک روز بدون وزیر باشد

خبرگزاری تسنیم: حجت‌الله فیروزی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه این وزارتخانه مهم و کلیدی در شرایط فعلی اقتصادی حدود چهار ماه است که وزیر ندارد و هنوز با سرپرست اداره می‌شود، گفت: این وزارتخانه با اهمیت که حاصل تجمیع چندین وزارتخانه است که در قدیم الایام تجمیع شده‌، وزارتخانه بسیار بزرگی بوده و اهمیتی بالا و حوزه‌ی کار گسترده‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمامی حوزه‌های صنایع، معادن، بازرگانی داخلی و خارجی، تنظیم بازار و اصناف به این وزارتخانه مربوط می‌شود، افزود: متأسفانه می‌بینیم به‌علت عدم معرفی وزیر از سوی دولت، آشفتگی و نابسامانی در موضوعاتی که با این وزارتخانه مرتبط است از جمله صنعت خودرو، فولاد و صنایع بالادستی و پایین‌دستی حاکم است.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن اظهار داشت: به‌علت اینکه این وزارتخانه وزیر ندارد و با سرپرست اداره می‌شود، دست مجلس هم برای استفاده از ظرفیت‌های نظارتی بسته است. متأسفانه دولت درباره معرفی شخص قبلی که به‌عنوان وزیر پیشنهادی معرفی کرد و نتوانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد، خیلی بد عمل کرد و دقیقا طوری برنامه‌ریزی کردند که در آخرین روزی امکان داشت که یک سرپرست باقی بماند، گزینه خود را معرفی کردند و از همه‌ی مهلت سه ماهه سرپرست استفاده کردند؛ در حالی که این وزارتخانه آن‌قدر مهم است که حتی یک روز هم نباید بدون وزیر بماند و با سرپرست اداره شود.

فیروزی گفت: بعد از اینکه وزیر پیشنهادی دولت رأی نیاورد، منطق حکم می‌کرد و جامعه و مخاطبین حوزه وزارت صمت این توقع را داشتند که دولت سریعا فرد مناسبی را برای تصدی وزارتخانه پیشنهاد بدهد ولی این اتفاق نیفتاد و اعلام کردند که از مقام معظم رهبری مجوز گرفته‌اند که بتوانند این وزارتخانه را با سرپرست اداره کنند، چون دولت از نظر قانونی اجازه معرفی سرپرست را نداشت؛ طبق قانون اساسی هر وزارتخانه می‌تواند سه‌ماه با سرپرست اداره شود و از این ظرفیت سه‌ماهه نیز استفاده کرده بودند.

وی خاطر نشان کرد: توقع این بود که دولت هرچند در انتخاب وزیر پیشنهادی خود اختیار دارد ولی منطق و عُرف گذشته‌ی مجلس حکم می‌کند که دولت با کمیسیون صنایع هم رایزنی می‌کرد که متوجه بشود چه کسی ظرفیت رأی‌آوری دارد و چه کسی می‌تواند این وزارتخانه مهم را اداره کند. متأسفانه تا الان این اتفاق نیفتاده و ما به عنوان نمایندگان مردم و اعضای کمیسیون صنعت صنایع و معادن هنوز اطلاعی نداریم که چه کسی چه وقتی به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی خواهد شد و این مشکل کماکان پابرجاست.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن درباره گزینه‌پیشنهادی دولت که باید برای تصدی این وزارتخانه معرفی شود نیز خاطر نشان کرد: توفع ما این است با توجه به اینکه مدت زیادی از عمر دولت باقی نمانده، دولت گزینه پیشنهادی خود را سریع‌تر مطرح کرده و گزینه‌ای باشد که از خودِ این وزارتخانه بوده و ظرفیت‌های آن را بشناسد؛ کسی نباشد که بخواهد از بیرون بیاید و با آزمون و خطا این وزارتخانه را حدود 8 ماه اداره کند.

فیروزی در پایان درباره گزینه‌های احتمالی تصدی وزارت صمت گفت: بعضا گزینه‌هایی در رسانه‌ها مطرح می‌شود ولی ما هنوز گزینه‌ای که به‌عنوان گزینه‌ی قابل قبول از طرف دولت نام برده شده باشد را از آنان نشنیده‌ایم.

منبع: فردا

کلیدواژه: وزارت صمت دولت گزینه سرپرست اداره کمیسیون صنایع وزیر پیشنهادی صنایع و معادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۴۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟

به گزارش خبرنگار آنا، اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از هفته گذشته که محمد پیکانپور مدیرکل آن با حکم معاون رئیس جمهور به سازمان برنامه و بودجه رفت، بدون مدیرکل باقی مانده است و تا امروز نیز سید حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو که خود در ادواری سمت مدیرکل دارو را بر عهده داشت هنوز برای این اداره کل مهم سرپرستی تعیین نکرده است.

اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو متولی اصلی تأمین، نظارت و سیاست‌گذار اصلی دارو در کشور است و می‌توان گفت مهمترین و اصلی‌ترین نهادی در کشور است که نبض دارو در کشور را در دست دارد. مدیران اسبق این اداره کل اکنون هم در بخش‌های دولتی و هم خصوصی نیز به عنوان اصلی‌ترین سیاست‌گذاران و فعالان حوزه دارو محسوب می‌شوند، بسیاری از آنان در مقاطعی به ریاست سازمان غذا و دارو نیز رسیده‌اند محمد رضا شانه‌ساز و سید حیدر محمدی از جمله این افراد بوده‌اند.

محمد پیکانپور که تا هفته قبل مدیریت این اداره کل را بر عهده داشت از جمله نزدیک‌ترین افراد به رئیس سازمان بود مورد که در سال 1401 همزمان با ورود مجدد محمدی به سازمان غذا و دارو جایگزین شمالی در اداره کل دارو و مواد شد. در اواخر پاییز سال گذشته پیکانپور به مدیریت هولدینگ تیپیکو نیز نزدیک شد، اما در نهایت در سازمان غذا و دارو باقی ماند، چرا که یافتن جایگزینی با مشخصات پیکانپور برای محمدی مشکل بود، اما سر انجام با رفتن وی به سازمان برنامه و بودجه محمدی باید هرچه زودتر باید فردی به عنوان مدیرکل یا سرپرست اداره کل دارو به طبقه ششم سازمان غذا و دارو بفرستد.

بر اساس شنیده‌های خبرنگار آنا از سازمان غذا و دارو، محمدی از بین غلامحسین صادقیان، حسین شمالی، یک نفر را قرار است به عنوان سرپرست اداره کل دارو و مواد تحت کنترل تعیین کند.

غلامحسین صادقیان، مدیرکل کنونی حوزه ریاست سازمان غذا و دارو نیز همچون پیکانپور از نزدیکترین و معتمدترین مدیران نزدیک به سید حیدر محمدی است که پیش از این ریاست انجمن داروسازان اصفهان، معاونت اجرایی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عضویت در شورای شهر اصفهان را بر عهده داشته است.

حسین شمالی هم پیش از این مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو تحت ریاست بهرام دارایی بود. از جمله اقداماتی که در دوران مدیریت وی صورت گرفت انجام طرح جنجالی دارویار بود. با انتصاب سید حیدرمحمدی به ریاست سازمان غذا و دارو، شمالی نیز از این سمت عزل شد.

علیرضا رستمی نیز فرد دیگری است که از او به عنوان یکی از جایگزین‌های پیکانپور نام برده می‌شود، اکنون سرپرست اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو و همزمان رئیس اداره بازرسی این سازمان است که پیش از صادقیان مدیرکل حوزه ریاست سازمان غذا و دارو را بر عهده داشت.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سکاندار شهرداری نجف‌آباد معرفی شد
  • سرپرست جدید جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان معرفی شد
  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • اسماعیلی: نمایشگاه کتاب محل وفاق و گردشگری فرهنگی است
  • سرپرست دانشگاه آزاد مهدیشهر معرفی شد
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟